×
Lägg till ram
Lägg till passepartout
Rensa urvalet Alla ramar kan hängas lodrätt eller vågrätt
ALLTID FRI FRAKT

Motiv - Poppy Posters motiv är unika. Motiven på vår hemsida finns inte någon annanstans till försäljning. Poppy Posters äger ett enormt bildarkiv där endast en liten del är till försäljning just nu. Kika gärna in på vår hemsida ibland för att se fler unika verk komma ut i dagens ljus.

Posters - Poppy Posters trycks på ett åldersbeständigt 200g kvalitetspapper. Papprets obestrukna yta gör sig mycket bra för grafik- och bildtryck och ger inga reflektioner. Vi trycker endast på miljöcertifierat papper som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till människor och miljö.

Passepartouter - Nästan alla Poppy Posters har en vit yta runt bilden, men vi säljer även passepartouter i passande storlek till dina posters. Våra syrafria passepartouter är av muséikvalitet och framhäver bilden ytterligare, så vi rekommenderar att du väljer till en passepartout till din poster, förutom till de posters som har utfallande motiv för då blir det snyggare utan.

Ramar - Våra ramar är av svensk FSC-certifierat furu och finns i svart, vitt och ek (fanér). Listen är smäcker och utvald med omtanke och har samma dimension oavsett färg och storlek på ramen. Ramarna är dessutom tillverkade i Sverige, vilket bidrar till en renare miljö med korta transporter samt gynnar svenskt näringsliv på landsbygden.

Fine Art - Poppy Posters erbjuder även en del verk i originalutförande. Antingen helt unika eller i en mycket begränsad upplaga. Kvaliteten är naturligtvis oöverträffad, oavsett om det gäller en analog gelatinsilver-print eller en digital archival pigment print. Är du intresserad av att investera i ett originalverk är du välkommen att kontakta oss så kan vi i vissa fall skräddarsy exakt storlek och inramning. De här verken är framtagna med högsta möjliga krav och håller genomgående museikvalitet.