×
Lägg till ram
Lägg till passepartout
Rensa urvalet Alla ramar kan hängas lodrätt eller vågrätt
ALLTID FRI FRAKT

Hur vet jag att min order blivit registrerad? - Du ska få en orderbekräftelse till emailadressen du angav vid beställningen. Dubbelkolla i skräpposten om du inte ser att du fått mailet. Kontakta oss på info@poppyposters.com om du inte hittar det där heller så hjälper vi dig såklart.

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse? - Det kan bero på att du angett fel emailadress eller att ordern inte har gått igenom. Maila oss på info@poppyposters.com så hjälper vi dig.

Kan jag spåra mitt paket? - Javisst, du får ett email med en spårningslänk till mailadressen du angav. Mailet skickas när varorna lämnat vårt lager. Även detta email kan ibland hamna i skräpposten, dubbelkolla där.

Varför har jag inte fått någon avisering? - Om det gått fem hela dagar efter att du gjorde beställningen, hör av dig till oss direkt på info@poppyposters.com så hjälper vi dig. Eventuellt kan det bero på att telefonnumret du angav inte stämmer helt och hållet. Tänk på att paketet bara ligger kvar i ca 14 dagar och när det skickas tillbaka debiterar vi dig 300 kronor, så vänta inte med att höra av dig för länge.

Kan jag avbryta en genomförd beställning? - Om varorna inte hunnit lämna vårt lager. Kontakta oss genast på info@poppyposters.com så ska vi se hur din order ligger till. (Du kan annars självklart utnyttja din ångerrätt, vi erbjuder öppet köp i 90 dagar, men vi tar då en avgift på 69 kronor för frakten tillbaka till oss. Ångrar du dig redan innan varorna lämnat vårt lager, slipper du alltså den avgiften).

Kan jag ändra i min beställning? - Nej, tyvärr inte om köpet är genomfört och varorna har lämnat vårt lager. Däremot kan du makulera hela ordern OM varorna inte hunnit lämna vårt lager. Kontakta oss direkt i så fall på info@poppyposters.com så undersöker vi hur din beställning ligger till.