×
Lägg till ram
Lägg till passepartout
Rensa urvalet Alla ramar kan hängas lodrätt eller vågrätt
ALLTID FRI FRAKT

Vad kostar frakten? - Ingenting, frakten ingår alltid så länge du väljer leverans till ett DHL utlämningsställe, oavsett hur mycket eller lite du handlar för. Väljer du däremot hemleverans kostar det alltid 249 kronor. Bor du i Norge? Då är frakten numera också fri men det är FedEx som levererar istället. 

Hur lång tid tar leveransen? - Normalt tar den 1-3 arbetsdagar från att du gjort beställningen. Ibland kan det ta längre tid om fraktbolaget är försenat eller att vi har extra mycket att göra på lagret.

Hur skickas mitt paket? - Vi använder oftast DHL. Du ser vilket alternativ det blir när du betalar.

Vilket ombud kommer mitt paket till? - Det kommer till ett ombud som baseras på ditt postnummer och storleken på paketet. Man kan inte välja ombud dessvärre.

Hur vet jag när mitt paket kommit fram? - Du får ett SMS till mobilnumret du angav när du gjorde beställningen när ditt paket är framme hos ombudet.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket? - Då tar vi ut en avgift på 300 kronor. Det beror på kostnader vi får för dubbla fraktavgifter, straffavgifter som speditören tar ut för ej ut hämtat paket, förbrukat emballage och extra lagerhantering.

Kan jag handla hos Poppy Posters om jag bor utomlands? - Javisst! Men frakten kanske inte ingår, det beror på var du bor. Du ser om den kostar något eller ej när du fyller i din adress vid utcheckningen.