×
Lägg till ram
Lägg till passepartout
Rensa urvalet Alla ramar kan hängas lodrätt eller vågrätt
ALLTID FRI FRAKT

Observera! Presentkort kommer snart att börja säljas.

Hur köper jag ett presentkort? - På samma sätt som du köper en poster, klicka på presentkort, sedan väljer du summa, därefter klicka på ”Lägg i Varukorgen”. Presentkortet hamnar i kassan tillsammans med andra varor om du valt några. När du genomfört köpet skickas presentkortet digitalt till den emailadress du angav.

Hur kan jag ge bort presentkortet? - Antingen kan du skicka vidare koden du fick med email till den du vill ge bort presentkortet till. Då kan mottagaren handla direkt. Eller så kan du skriva ut presentkortet och lägga i ett kuvert och ge bort.

Hur gör jag för att betala med presentkort? - Klicka på ”Värdekod / Rabattkod” i kassan, där fyller du i koden och kan använda den för betalning.

Hur ser jag värdet som finns på presentkortet? - Lägg först en produkt i kassan, fyll därefter i koden i fältet ”Värdekod / Rabattkod”. Då kommer saldot synas som finns på presentkortet. 

Bra att veta om presentkort. - Våra digitala presentkort kan man alltså maila vidare eller skriva ut. De är giltiga i två år från utfärdat datum och kan användas på Poppy Posters webshop. När giltighetstiden gått ut kan kortet inte användas längre, inte återaktiveras och det kvarvarande värdet kan inte återbetalas. Presentkortet är en värdehandling som ska förvaras säkert och kan inte bytas mot pengar. Borttappat eller stulet kort ersätts ej.